Program "Vitaplex" ni jednog svog korisnika ne ostavlja ravnodusnim!
Pozitivne promene organizma se primecuju vec nakon
nekoliko obroka.
Prezentujemo Vam jedno od mnogobrojnih iskustva!
Na Vama je da odlucite da li ce to i takvo iskustvo
 biti uskoro i Vase!

Iskustva nasih korisnika

Ovo je moje iskustvo…
1. dan
Jucer mi je stigao paket ”Vitaplex” programa ishrane. Proucila sam interesantno i sveobuhvatno uputstvo za pripremu i sve mi je bilo mnogo jasnije. Danas sam pripremila divne i ukusne obroke, koji su me neobicno iznenadili lakocom pripreme, divnim ukusom i izgledom potpuno nalik na nasu uobicajenu ishranu. 
4. dan
Prosto ne mogu da verujem, pa ja se “topim”! Suknja u koju pre dve nedelje nisam mogla ni da udjem, sada mi stoji kao po meri. Moj muz, koji nije hteo ni da cuje o promeni u dosadasnjoj nasoj ishrani mi se prikljucio u kuri.
7. dan
Divno se osecamo. Ujutro lakse ustajemo, nismo vise nervozni, nisamo toliko umorni nakon mnogobrojnih dnevnih obaveza. Moracu iduci put da ukljucim i decu. Svidja im ova hrana, a za sada dodajem malo vise povrca, tako da ima za sve.
10. dan
Blistam! Ponovo sam u staroj formi. Moja koza, kosa i nokti izgledaju neuporedivo bolje sa ovom ishranom. Puna sam energije i prosto osecam kako se izgubljena vitalnost i polet vracaju u mene. Koleginice me pitaju sta to radim ?! Mislim da mi zavide…
13. dan
Sa troje odrasle dece, naravno, nisam bila zadovoljna sa svojom linijom. Jos ne zelim da stajem na vagu, ali mogu da obucem stvari za koje nisam ni sanjala da cu ih opet nositi. A tek celulit! Ne mogu da verujem! Znala sam da je glavni problem u ishrani, ali nisam verovala da je tolika moc zdrave i izbalansirane ishrane.
15. dan
Danas smo zavrsili sa kurom 15-o dnevne “Vitaplex” ishrane. Spoznavsi moc zdrave ishrane, odlucili smo da cemo znacajno promeniti nase navike. I dalje, kao i do sada, necemo se nicega odricati, vec se samo pravilno hraniti. Uostalom, ne mozemo birati vazduh koji udisemo, vodu koju pijemo, stresne situacije u kojima se nalazimo, ali barem ishranu, koja je uzgred i mnogo jevtinija na ovaj nacin, to mozemo da biramo.
2 meseca po zavrsetku “Vitaplex” kure
Pre vise od mesec dana, ponovila sam analize hormonske i krvne slike. Sve je kao po medicinskom leksikonu, sve je u najboljem redu. Godinama sam pila razne pilule, tablete, imala probleme… cudesna je moc hrane. Jos uvek odrzavam tezinu koju sam regulisala pomocu “Vitaplex”-a. Mnogo mi je lakse pripremati zdravu hranu, a i nasim prijateljima se svidja. Mnogi su  porucili program na nasu preporuku i odusevljeni su, kao i mi. Ovo je bilo moje iskustvo, koje se uostalom, ne moze preneti ni ispricati – to treba doziveti.

 
 
Pisite nam o Vasim iskustvima sa ishranom!

Trazite besplatne savete nasih strucnjaka!
*
"Milox D.M."
Ostrovo bb, 12208 Kostolac
milox@milox.org
Pisite nam!

 

Izbalansirana ishrana

Iskustva nasih korisnika

 

Natrag na pocetnu stranu prezentacije programa "Vitaplex"