IZ PROGRAMA ZA OBNOVU VITALNOSTI "VITAPLEX"           Iskustva nasih korisnika
predstavljamo "BROJSOV CAJ na bazi zalfije"Kantarion

Za vecinu tegoba i zdravstvenih problema resenje se nalazi u prirodi oko nas - jednostavno i dostupno. Potrebno je samo "imati oci koje vide i usi koje cuju".
Rudolf Brojs, jedan od najvecih poznavaoca lecenja i najtezih bolesti prirodnim putem, cije se metode lecenja koriste sirom sveta, za ovaj caj je napisao sledece:
"Caj na bazi zalfije smatram NAJVAZNIJIM CAJEM od svih cajeva, koji bi trebalo piti celog zivota. Ko stalno pije ovaj caj tesko da ce se ikad razboleti".
"BROJSOV CAJ" se spravlja iz cetiri vrlo lekovitih biljaka (zalfije, kantariona, maticnjaka i nane) koje se  svojim lekovitim svojstvima me|usobno dopunjuju. Caj se priprema vrlo jednostavno, ali po tacno datom receptu od strucno odabranih i pripremljenih biljaka. Pije se dva puta dnevno umesto vode. Nema nikakve kontra efekte i vec posle par dana upotrebe, bez obzira na stanje organizma, rezultati ce biti ocigledni.
Caj je sa naseg podrucija, biohemijski odgovara nasem coveku.
"BROJSOV CAJ" se koristi kod kardiovaskularnih i srcanih bolesti, bolesti organa za varenje, bolesti jetre, bolesti kicme i medjukicmenih prsljenova, bolesti mokracnih kanala, bolesti prostate, bolesti hormonalnih poremecaja, alergijskih obolenja, dijabetesa i drugog. Kod malignih oboljenja to je glavni caj u Brojsovoj terapiji.
Njegova najvaznija uloga je u odstranjivanju otrova iz organizma i sigurnom jacanju otpornosti.
Caj po Brojsu, kao i upustvo i certifikat o kvalitetu su u sastavu paketa zdrave hrane "Vitaplex".

 

milox@milox.org